logo leader+
tekst kop Jacobspad Uithuizen Hasselt

Een leader+ project

Sponsoren

Jacobspad bewegwijzering
sponsoren Jacobspad

De Stichting Jacobspad betrekt de bewegwijzering, zoals stickers e.d. bij de Firma Koops in Appingedam. Een bezoekje aan de bedrijfswebsite is zeker de moeite waard.

Donateurs

Het doel van de stichting Jacobspad Groningen Drenthe is om het Jacobspad tussen Uithuizen en Hasselt in stand te houden. Uiteraard vergt het onderhoud en optimalisatie van het Jacobspad de nodige inspanning en kosten. Inmiddels zijn er ruim 10 vrijwilligers actief die elk een deel van de route in beheer hebben. Zij zorgen ervoor dat u en de pelgrim na u, probleemloos de route kan volgen.

Het onderhoud kost geld. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u een bijdrage wil doen op onze bankrekening. Bij een donatie van € 30,- ontvangt u het Jacobspad routeboek ter waarde van € 15.00 geheel GRATIS. Het bedrag kunt u over maken op IBAN nummer NL 27 RABO 0301 7930 50 t.n.v de penningmeester Jacobspad.

De Stichting Jacobspad is bij de KvK ingeschreven onder nummer 02067802.

De Stichting Jacobspad is bij de KvK ingeschreven onder nummer 02067802.

Routegids Jacobspad

De routegids is de onmisbare leidraad voor onderweg. De pelgrimsroute door de provincies Groningen, Drenthe en deels Overijssel (tot Hasselt) wordt hierin nauwkeurig beschreven en op routekaarten weergegeven.

In deze routegids is de route in twee richtingen beschreven. Bovendien is de route volledig bewegwijzerd.

De route is geschikt voor zowel wandelaars als fietsers. Hier en daar wijkt de fietsroute af van de wandelroute in verband met de begaanbaarheid en toegankelijkheid van de verschillende paden.

De routegids kunt u bij de Stichting Jacobspad bestellen.

De levertijd van het boekje is 1 week.

Build in Adobe Muse™ by Annovyn | Copyright © 2008 st. Jacobspad  | Disclaimer