voorkant route boekje
pijl rechts button
button routeboekje bestellen
wandelen langs het jacobspad
van het startpunt uithuizen
via borgen en jacobskerken
door oeroude landschappen
langs oude culturen
naar Hasselt of verder naar santiago de compostela

Wijzigingen in de Routegids

De routegids is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Maar het blijft mensenwerk. In de tweede druk zitten een aantal fouten. Dat varieert van een typefout tot een foute verwijzing in een etappe van de route. Van deze fouten is een lijst gemaakt en die staat op deze website.
Zijn er op- of aanmerkingen over de route c.q. markeringen, dan kunt u dit melden aan de beheerder van de route via de knop probleem melden in het menu.

Bladzijde 6 en 7.
Deze Pagina’s zijn in de huidige druk weggevallen.
U kunt ze hier downloaden.

Bladzijde 46.
Etappe Amen - Elper Noordenveld: Wandelroute tussen Uitkijktoren, over Westerbroeken. Fietspad linksaf slaan (daar waar de fietsers weer bij de wandelroute komen) en daarna in het bos gelijk rechtsaf. Daarna pijltjes volgen door het bos (route op blz. 47) i.v.m. belemmering pad door omgewaaide bomen. Voor route Elper Noordenveld-Amen omgekeerd volgen.

Bladzijde 68.
Route op kaart De Wijk - Halfweg en andersom de markering volgen i.p.v. de beschrijving om het landgoed Dickninge. In de eerste druk staat de route vanaf Halfweg naar Staphorst via de Gemeenteweg beschreven.
Dit is vervallen! De route loopt vanaf Halfweg door Boswachterij Staphorst via Punthorst richting Hasselt. Markering volgen. De actuele route vindt u in de derde druk.